--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cégünk jelenlegi formájában 2004 óta igyekszik ügyfeleinek komplett szolgáltatásokat nyújtani a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig.

 

Nyomdánkban íves ofszet-, és digitális nyomással készítünk a szórólaptól a prospektusokon át a könyvekig szinte bármilyen nyomdai terméket. A nagy példányszámok mellett a néhány darabos ügyviteli nyomtatványokat, névjegykártyákat, szórólapokat, prospektusokat  is gazdaságosan tudjuk előállítani digitális nyomdagépeinken.

 

Eco-Solvent nagyformátumú nyomtatónkkal vállaljuk kül-, és beltéri plakátok, matricák, molinók, bannerek, kiállítási hátfalak és dekorációk kivitelezést.

 

Tamponnyomással a reklámajándéktárgyak ívelt és sík felületeit tudjuk emblémázni egy, illetve több direkt színnel.

 

A nyomdai kivitelezés mellett a magazinok, prospektusok, szórólapok, katalógusok, könyvek grafikai tervezésétől a komplett arculattervezésig állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Ofszet nyomdai kivitelezés

Kis és nagy példányszámú

nyomdai termékek előállítása

íves ofszet nyomógépeken.

Digitális nyomtatás

Kis példányszámú, vagy megszemélyesített nyomdai termékek kivitelezése.

Óriásnyomtatás

Kül-, és beltéri plakátok, matricák, dekorációk, molinók, bannerek, épület hálók, kiállítási hátfalak nyomtatása.

Emblémázás

Póló, munkaruha, papírtáska, reklámajándéktárgyak, tollak, öngyújtók, kulcstartók, játékok, számológépek, irodai eszközök, bögrék és egyéb ívelt és sík felületek emblémázása.

Ajándéktárgyak forgalmazása

Grafikai tervezés

Dekoráció tervezés és kivitelezése

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 © s-Paw – Minden jog fenntartva.