--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puhafedelű, ragasztókötött könyvek

 

Ragasztókötés esetében egymásra hordott íveket együttesen egy ragasztókötő gépbe helyezzük, ahol a könyvtest gerince marásra, ragasztásra, és a borító beakasztásra kerül. Végezetül a könyvet három oldalról való körbevágás követi. Ez a kötési forma ofszet papír és vékonyabb műnyomó papír kötésére alkalmas. Kötési ideje minimum 24 óra, amit kötelező betartani. A könyv borítóját ajánlott fóliázni vagy ofszet lakkozni a felület védelme érdekében.

 

Keménytáblás könyvek

 

Keménytáblás kötéssel egy olyan tartós kiadványt hozunk létre, amely sűrű használat esetén is megtartja formáját. A belívek cérnafűzéssel vannak egymáshoz rögzítve, a borító 1,5-3,5 mm vastag kötészeti lemezre papír, vászon vagy műbőr borítással.

 

Felületnemesítési eljárások:

    Fényes vagy matt fóliázás

    Ofszet lakkozás

    UV lakkozás

    Dombornyomás

 

Anyagleadás: nyomdakész CMYK Composite PDF állomány, direkt szín alkalmazása esetén csak a megfelelő elemek legyenek direkt színnel megadva.

Ellenkező esetben szerkesztési felárat számolunk fel. Wordben és egyéb office programokban készült anyagokat minden esetben át kell szerkeszteni.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 © s-Paw – Minden jog fenntartva.